Een keuken om van te smullen

Heeft u al ideeën over de heerlijke gerechten die u gaat bereiden in uw nieuwe keuken? Bij ons staat duurzaamheid voorop, omdat een keuken bedoeld is voor intensief gebruik. Als uw ideale partner voor maatwerk keukens, inclusief geïntegreerde elektronische apparatuur, garanderen wij een keuken die perfect aansluit bij uw smaak. Wij bieden u een ruime keuze aan kwaliteitsmerken.

Een functionele keuken bestaat uit ruime en handige keukenkasten, werkbladen op maat, betrouwbare elektrotoestellen en keukenkranen die altijd naar behoren werken. Maak uw keuken compleet met de juiste accessoires, die zowel esthetisch aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk zijn. Of u nu een compacte keuken voor uw appartement nodig heeft of een ruim kookeiland wenst, wij bieden deskundig advies en ondersteuning bij zowel het ontwerp als de realisatie van uw project.

Plan een afspraak met ons voor een interieurtekening (3D-plan) van uw ideale keuken. Wij werken met materialen, meubels en accessoires van uw keuze, met altijd respect voor uw budget. U kunt rekenen op onze technische ondersteuning en professioneel advies voor uw op maat gemaakte keuken. Uw keuken wordt niet alleen geleverd en geplaatst, maar ook perfect afgewerkt.

Ontdek in ons assortiment een diversiteit aan keukenkasten, elektronische apparaten, spoelbakken, kranen, accessoires en meer.

keuken houseconcept
keuken 3d plan

Welkom in onze showroom

Inspiratie nodig? Kom langs in onze showroom en bekijk er verschillende keukenmodellen. Uw keuken wordt op maat gemaakt en bij u thuis geleverd. We hebben ook een grote voorraad aan keukenelementen (spoelbakken, elektro en kranen) die u onmiddellijk mee naar huis kan nemen. Wij zijn aanwezig om u van het nodige advies te voorzien.

Levertijd

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij ons.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw nieuwe ruimte.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voor iedereen die een droom van een huis wil maken.

Maatwerk met een hart

Bij HouseConcept leggen we de nadruk op een kwalitatief hoogstaand resultaat. Van het initiële concept tot de uiteindelijke realisatie, ons team van experts legt hun hart en ziel in uw project. Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe badkamer of het vernieuwen van uw keuken, elk detail wordt met uiterste precisie en aandacht behandeld. We werken rechtstreeks samen met toonaangevende merkfabrikanten om de beste kwaliteit te garanderen. HouseConcept: uw betrouwbare partner voor al uw renovatie- en bouwprojecten.

Samenwerken met
HouseConcept betekent:

Wij zijn uw ervaren vakmannen aan huis.

Over HouseConcept

Met meer dan 20 jaar ervaring op onze teller en een voortdurende toewijding aan bijscholing, blijft het onze missie om onze expertise in de renovatie en het design van badkamers, keukens en dressings in te zetten voor de droomprojecten van onze klanten – en dit doen we met succes. Wij luisteren naar uw verhaal en visualiseren de woning zoals u die voor ogen heeft. Met veel enthousiasme gaan we elke uitdaging aan om van uw (t)huis een droomplek te maken. Weet u precies wat u wilt? Wij realiseren het voor u en bieden de nodige ondersteuning gedurende het hele proces.

Welkom in onze showroom

Kom zeker eens langs in onze showroom en laat u inspireren voor uw droomhuis. Ontdek in onze uitgestrekte ruimte van 1000 vierkante meter, gevuld met badkamers, keukens, dressings, vloeren en wanden, precies wat aansluit bij uw smaak en stijl. Wij verwelkomen u graag en zetten uw kopje koffie alvast klaar!

Inspiratie