Ramen en deuren op maat

Ramen en deuren. Het is gemakkelijk om te vergeten hoeveel we ze nodig hebben. Er is geen licht zonder de een en geen toegang zonder de ander. Toch zijn het vaak de laatste dingen waar we aan denken als het gaat om woningrenovatie of interieurinrichting.

Houseconcept is een bedrijf dat het ontwerpen van deuren en ramen centraal stelt bij woningrenovatie. Wij bieden een op maat gemaakte service die stijlvolle, moderne ramen creëert die een aanvulling vormen op woon- en werkruimtes, of ze nu oud of gloednieuw zijn. En mooie deuren die een gesprek openen met de ruimte erachter. Allemaal te verkrijgen in pvc, aluminium, hout, maar vooral, op maat gemaakt.

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Er is geen standaardisatie bij Houseconcept. Individualiteit is waar wij voor zorgen. Omdat we weten wat goed werkt in elke ruimte, nemen we de tijd om uw project te begrijpen en precies te ontdekken wat u nodig heeft.

We weten wat trendy is en wat opvalt als uniek, wat in het oog springt maar toch subtiel past. Met een inherente liefde voor luisteren, leren en dingen precies goed krijgen, is Houseconcept uw beste keuze voor hoogwaardige, op maat gemaakte deur- en raamvoorziening.

ramen
deur

Onze ramen, altijd op maat.

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij ons.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw nieuwe ruimte.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voor iedereen die een droom van een huis wil maken.

Maatwerk met een hart

HouseConcept hecht veel belang aan een kwalitatief resultaat. Van concept tot uitvoering, wij steken ons experten-hart in uw project. Of u nu een nieuwe badkamer wil plaatsen, uw keuken wil vernieuwen of nieuwe ramen en deuren wil zetten, wij vinden het belangrijk dat elk detail met precisie en aandacht wordt aangepakt. Bovendien werken wij rechtstreeks samen met de beste merkfabrikanten. Wij zijn uw kwaliteitspartner voor uw renovatie- en bouwplannen.

Samenwerken met
HouseConcept betekent:

Wij zijn uw ervaren vakmannen aan huis.

Over HouseConcept

Met meer dan 20 jaar ervaring op onze teller en onze voortdurende bijscholing, blijft het onze missie om onze expertise in renovatie en design van badkamers, keukens, dressings, ramen en deuren in te zetten voor de droomprojecten van onze klanten. En met succes. Wij luisteren naar uw verhaal en zien de woning die u ziet. Met veel enthousiasme gaan we de uitdaging aan om uw (t)huis te bouwen. Weet u wat u wilt? Wij maken het waar en geven u de nodige bijstand.

Welkom in onze showroom

Kom zeker eens kijken in onze showroom en doe inspiratie op voor uw droomhuis. In onze 1000 vierkante meter aan badkamers, keukens, dressings, vloeren en wanden,… vindt u zeker uw smaak en stijl. Wij heten u van harte welkom en zetten uw koffietje alvast klaar!

Inspiratie