Uw droom op papier

Hebt u een beeld van uw ideale woning voor ogen en ziet u dat eerst graag op papier? Wij tekenen met veel plezier de inrichting van uw dromen uit. Met een 3D plan kleden we uw huis of ruimte in naar uw smaak. Kies je voor die stijlvolle houten vloer in combinatie met een keramische tegel? You’ve got it!

Samen ontwerpen we ook uw keuken op maat en bouwen we uw favoriete merktoestellen in. Klaar voor die comfortabele badkamer? De wellness-elementen waar je naar uit kijkt, zetten we meteen in het 3D plan. Voor de slaapkamer kunnen we een aansluitende dressing of inloopkast voorzien. Zodat u gerust op beide oren kan slapen.

Technische ondersteuning

Bovendien mag u ook rekenen op technische ondersteuning bij de renovatie van uw badkamer- en keukenruimte. Het 3D plan komt samen met een technische tekening 2D plan voor uw sanitair en elektrische installatie.

Ook kunnen we een uitvoeringsplan(of legplan) voor de installateur voorzien.

U ziet het, u komt niets te kort dankzij ons professioneel interieuradvies en technische ondersteuning. Maak snel een afspraak voor uw eigen 3D plan of kom langs in onze showroom.

badkamer 3d plan
keuken 3d plan

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij ons.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw nieuwe ruimte.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voor iedereen die een droom van een huis wil maken.

Maatwerk met een hart

HouseConcept hecht veel belang aan een kwalitatief resultaat. Van concept tot uitvoering, wij steken ons experten-hart in uw project. Of u nu een nieuwe badkamer wil plaatsen of uw keuken wil vernieuwen, wij vinden het belangrijk dat elk detail met precisie en aandacht wordt aangepakt. Bovendien werken wij rechtstreeks samen met de beste merkfabrikanten. Wij zijn uw kwaliteitspartner voor uw renovatie- en bouwplannen.

Samenwerken met
HouseConcept betekent:

Wij zijn uw ervaren vakmannen aan huis.

Over HouseConcept

Met meer dan 20 jaar ervaring op onze teller en onze voortdurende bijscholing, blijft het onze missie om onze expertise in renovatie en design van badkamers, keukens en dressings in te zetten voor de droomprojecten van onze klanten. En met succes. Wij luisteren naar uw verhaal en zien de woning die u ziet. Met veel enthousiasme gaan we de uitdaging aan om uw (t)huis te bouwen. Weet u wat u wilt? Wij maken het waar en geven u de nodige bijstand.

Welkom in onze showroom

Kom zeker eens kijken in onze showroom en doe inspiratie op voor uw droomhuis. In onze 1000 vierkante meter aan badkamers, keukens, dressings, vloeren en wanden,… vindt u zeker uw smaak en stijl. Wij heten u van harte welkom en zetten uw koffietje alvast klaar!