Ontdek de Badkamer van Uw Dromen

Droomt u van een badkamer die zowel functioneel is als een toevluchtsoord van comfort? Of wilt u uw huidige badkamer vernieuwen met een verfrissende look? Als uw perfecte partner voor badkamerrenovaties staan wij voor u klaar. Van het initiële advies tot het realiseren van een gedetailleerd ontwerp, wij begeleiden u bij elke stap. Samen transformeren we uw badkamer in een elegante, ontspannende ruimte die dagelijks bijdraagt aan uw welzijn.

Persoonlijk Advies en Maatwerk:
Maak een afspraak voor een persoonlijk interieurontwerp (3D-plan) van uw ideale badkamer. Wij zijn toegewijd aan het verwezenlijken van uw wensen, met aandacht voor uw voorkeuren in materialen, meubels, en accessoires, binnen uw budget. Ons team biedt niet alleen technische steun maar ook professioneel advies om uw op maat gemaakte, unieke badkamer te creëren. Van levering en installatie tot de afwerking, elk detail wordt zorgvuldig uitgevoerd.

Een Uitgebreid Assortiment:
Verken ons veelzijdige aanbod, inclusief chique badkamermeubilair, moderne inloopdouches, luxueuze baden, elegante kranen, efficiënte radiatoren, en diverse accessoires zoals wc-rolhouders en handdoekrekken. Elk product is met zorg uitgekozen om uw badkamer een persoonlijke en unieke uitstraling te geven.

HouseConcept Badkamer
badkamer 3d plan

Welkom in onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek onze uitgebreide collectie badkamerelementen, direct beschikbaar om mee naar huis te nemen. Ons team staat klaar om u van deskundig advies te voorzien.

Levertijd

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij ons.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw nieuwe ruimte.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voor iedereen die een droom van een huis wil maken.

Maatwerk met een hart

Bij HouseConcept staat kwaliteit centraal. Van de eerste schetsen tot de voltooiing van uw project, ons deskundige team zet vol passie hun expertise in om uw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om de installatie van een elegante nieuwe badkamer of een moderne keukenrenovatie, we behandelen elk detail met de hoogste precisie en zorg. Door directe samenwerking met vooraanstaande merken garanderen we superieure kwaliteit voor elk aspect van uw project. Kies voor HouseConcept als uw vertrouwde partner voor alle renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Samenwerken met
HouseConcept betekent:

Wij zijn uw ervaren vakmannen aan huis.

Over HouseConcept

Met ruim 20 jaar expertise en een constante focus op bijscholing, zetten we bij HouseConcept onze diepgaande kennis van badkamer-, keuken- en dressingdesign in om de droomprojecten van onze klanten te realiseren. En dit doen we met aantoonbaar succes. We luisteren aandachtig naar uw wensen en visualiseren de woning precies zoals u deze voorstelt. Met groot enthousiasme accepteren we elke uitdaging om van uw huis een werkelijke droomplek te maken. Heeft u een duidelijke visie? Wij zetten deze om in realiteit, waarbij we u gedurende het hele proces van de nodige ondersteuning voorzien.

Welkom in onze showroom

Bezoek onze showroom en laat u inspireren voor het huis van uw dromen. Ontdek in onze ruime opstelling van 1000 vierkante meter, waar badkamers, keukens, dressings, vloer- en wandbekledingen tentoongesteld worden, wat perfect bij uw smaak en stijl past. We heten u van harte welkom en zorgen dat de koffie voor u klaarstaat!

Inspiratie