Een badkamer om van te genieten

Wilt u van uw nieuwe badkamer de wellness-ruimte maken waar u altijd al van gedroomd hebt? Of heeft uw badkamer een opfrisbeurt nodig? Wij zijn uw perfecte projectpartner. Van advies tot ontwerp en uitwerking, wij begeleiden u graag in uw keuzes. Zodat het eindresultaat een stijlvolle badkamer is waar u zich heerlijk in kan ontspannen.

Maak een afspraak voor een interieurtekening (3D plan) van uw ideale badkamer. Wij werken met uw favoriete materialen, meubels en accessoires, en houden rekening met uw budget. Bovendien geven we technische ondersteuning en advies voor uw badkamer op maat. Het maatwerk wordt geleverd, geplaatst en afgewerkt.

In ons assortiment vindt u badkamermeubels, inloopdouches, ligbaden, kranen, radiatoren, accessoires zoals wc-rolhouders, handdoekhouders enz…

HouseConcept Badkamer
badkamer 3d plan

Welkom in onze showroom

Kom langs in onze showroom. U vindt er een grote voorraad aan badkamerelementen die u onmiddellijk mee naar huis kan nemen.
Wij zijn aanwezig om u van het nodige advies te voorzien.

Levertijd

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij ons.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw nieuwe ruimte.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voor iedereen die een droom van een huis wil maken.

Maatwerk met een hart

HouseConcept hecht veel belang aan een kwalitatief resultaat. Van concept tot uitvoering, wij steken ons experten-hart in uw project. Of u nu een nieuwe badkamer wil plaatsen of uw keuken wil vernieuwen, wij vinden het belangrijk dat elk detail met precisie en aandacht wordt aangepakt. Bovendien werken wij rechtstreeks samen met de beste merkfabrikanten. Wij zijn uw kwaliteitspartner voor uw renovatie- en bouwplannen.

Samenwerken met
HouseConcept betekent:

Wij zijn uw ervaren vakmannen aan huis.

Over HouseConcept

Met meer dan 20 jaar ervaring op onze teller en onze voortdurende bijscholing, blijft het onze missie om onze expertise in renovatie en design van badkamers, keukens en dressings in te zetten voor de droomprojecten van onze klanten. En met succes. Wij luisteren naar uw verhaal en zien de woning die u ziet. Met veel enthousiasme gaan we de uitdaging aan om uw (t)huis te bouwen. Weet u wat u wilt? Wij maken het waar en geven u de nodige bijstand.

Welkom in onze showroom

Kom zeker eens kijken in onze showroom en doe inspiratie op voor uw droomhuis. In onze 1000 vierkante meter aan badkamers, keukens, dressings, vloeren en wanden,… vindt u zeker uw smaak en stijl. Wij heten u van harte welkom en zetten uw koffietje alvast klaar!

Inspiratie