Ontdek de Badkamer van Uw Dromen

Droomt u van een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een oase van welzijn? Of is uw huidige badkamer toe aan een frisse, nieuwe uitstraling? Wij staan voor u klaar als dé ideale partner voor uw badkamerproject. Van het eerste advies tot het uitwerken van een gedetailleerd ontwerp, wij begeleiden u stap voor stap. Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat niet zomaar een badkamer is, maar een stijlvolle, ontspannende ruimte waar u elke dag van geniet.

Persoonlijk Advies en Maatwerk:
Plan een afspraak met ons voor een persoonlijke interieurtekening (3D-plan) van uw droom badkamer. Onze benadering is erop gericht om uw wensen tot leven te brengen, met inachtneming van uw favoriete materialen, meubels en accessoires, en natuurlijk uw budget. Ons team biedt niet alleen technische ondersteuning, maar ook deskundig advies om uw unieke badkamer op maat te realiseren. Elk aspect van het maatwerk, van levering tot installatie en afwerking, wordt met de grootste zorg behandeld.

Een Uitgebreid Assortiment:
Ontdek ons diverse assortiment, waaronder elegante badkamermeubels, moderne inloopdouches, comfortabele ligbaden, stijlvolle kranen, praktische radiatoren en een breed scala aan accessoires zoals wc-rolhouders en handdoekrekken. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om uw badkamer die unieke, persoonlijke touch te geven.

HouseConcept Badkamer
badkamer 3d plan

Welkom in onze showroom

Kom langs in onze showroom. U vindt er een grote voorraad aan badkamerelementen die u onmiddellijk mee naar huis kan nemen.
Wij zijn aanwezig om u van het nodige advies te voorzien.

Levertijd

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij ons.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw nieuwe ruimte.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voor iedereen die een droom van een huis wil maken.

Maatwerk met een hart

Bij HouseConcept leggen we de nadruk op een kwalitatief hoogstaand resultaat. Van het initiële concept tot de uiteindelijke realisatie, ons team van experts legt hun hart en ziel in uw project. Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe badkamer of het vernieuwen van uw keuken, elk detail wordt met uiterste precisie en aandacht behandeld. We werken rechtstreeks samen met toonaangevende merkfabrikanten om de beste kwaliteit te garanderen. HouseConcept: uw betrouwbare partner voor al uw renovatie- en bouwprojecten.

Samenwerken met
HouseConcept betekent:

Wij zijn uw ervaren vakmannen aan huis.

Over HouseConcept

Met meer dan 20 jaar ervaring op onze teller en een voortdurende toewijding aan bijscholing, blijft het onze missie om onze expertise in de renovatie en het design van badkamers, keukens en dressings in te zetten voor de droomprojecten van onze klanten – en dit doen we met succes. Wij luisteren naar uw verhaal en visualiseren de woning zoals u die voor ogen heeft. Met veel enthousiasme gaan we elke uitdaging aan om van uw (t)huis een droomplek te maken. Weet u precies wat u wilt? Wij realiseren het voor u en bieden de nodige ondersteuning gedurende het hele proces.

Welkom in onze showroom

Kom zeker eens langs in onze showroom en laat u inspireren voor uw droomhuis. Ontdek in onze uitgestrekte ruimte van 1000 vierkante meter, gevuld met badkamers, keukens, dressings, vloeren en wanden, precies wat aansluit bij uw smaak en stijl. Wij verwelkomen u graag en zetten uw kopje koffie alvast klaar!

Inspiratie