Een dressing om in te verdwalen

Heeft u altijd al gedroomd van een chique dressing of handige inloopkasten in uw slaapkamer? Wij realiseren de dressing van uw dromen, volledig op maat van uw ruimte. Een uniek project dat we zelf in huis produceren.

Hoe gaan we van start?

Maak een afspraak voor een interieurtekening (3D plan) van uw ideale dressing. We beginnen met een schets met voorlopige afmetingen waarna we de 3D tekening vervaardigen. Als u zich goed voelt bij het resultaat maken we een prijsofferte op.

Na uw goedkeuring voeren wij een precieze opmeting bij u thuis uit. Vervolgens gaat uw dressing in productie bij ons. Na 4-5 weken zijn wij klaar voor de plaatsing en afwerking.

Wij werken met hoogwaardig hout en kwalitatieve materialen, en houden rekening met uw budget.

dressing - Houseconcept Deurne - Badkamers, keukens

Welkom in onze showroom

Kom langs in onze showroom. Wij zijn aanwezig om u van
het nodige advies te voorzien.

Levertijd

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij ons.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw nieuwe ruimte.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voor iedereen die een droom van een huis wil maken.

Maatwerk met een hart

HouseConcept hecht veel belang aan een kwalitatief resultaat. Van concept tot uitvoering, wij steken ons experten-hart in uw project. Of u nu een nieuwe badkamer wil plaatsen of uw keuken wil vernieuwen, wij vinden het belangrijk dat elk detail met precisie en aandacht wordt aangepakt. Bovendien werken wij rechtstreeks samen met de beste merkfabrikanten. Wij zijn uw kwaliteitspartner voor uw renovatie- en bouwplannen.

Samenwerken met
HouseConcept betekent:

Wij zijn uw ervaren vakmannen aan huis.

Over HouseConcept

Met meer dan 20 jaar ervaring op onze teller en onze voortdurende bijscholing, blijft het onze missie om onze expertise in renovatie en design van badkamers, keukens en dressings in te zetten voor de droomprojecten van onze klanten. En met succes. Wij luisteren naar uw verhaal en zien de woning die u ziet. Met veel enthousiasme gaan we de uitdaging aan om uw (t)huis te bouwen. Weet u wat u wilt? Wij maken het waar en geven u de nodige bijstand.

Welkom in onze showroom

Kom zeker eens kijken in onze showroom en doe inspiratie op voor uw droomhuis. In onze 1000 vierkante meter aan badkamers, keukens, dressings, vloeren en wanden,… vindt u zeker uw smaak en stijl. Wij heten u van harte welkom en zetten uw koffietje alvast klaar!

Inspiratie